.

Abonativa prin e-mail:

Circuit memorare redare semnal audio ISD1020

Utilizand circuitele integrate ISD1012, ISD1016 si ISD1020 poat fi realizae circuite electronice ce permit inregistrarea si redarea anumitor sunete , pentru o perioada de cateva secunde .
Ultimele doua cifre din codul circuitului integrat indica lungimea mesajului ce poate fi inregistrat si redat in secunde.
Aceste circcuite integrate contin o memorie nevolatila care poate memora sunetul inregistrat, fara a necesita vreo tensiune de alimentare, pentru perioada de nu mai putin de zece ani. Circuitul contine, de asemenea, un amplificator de microfon si un amplificator de iesire.
Comutatorul S2, in pozitia deschis, trece circuitul in modul „power down“. Cea mai mare parte a circuitului va fi atunci deconectata, ceea ce reduce consumul de curent.
Declansarea inregistrarii sau redarii sunetului se face prin inchiderea lui S3 ( care trebuie sa ramana inchis pe durata inregistrarii).
In cazul in care se doreste un timp de inregistrare, redare mai mare, se poate utiliza un circuit de tipul ISD25xxx ce permite o inregistrare pana la 120 secunde .

Schema Electronica: 
Circuit memorare redare semnal audio ISD1020
Circuite Electronice: 

Add new comment